Гарбузовий суп-пюре простий
(покроковий рецепт з фото)
Погляньте, як приготувати гарбузовий суп-пюре простий. Він надзвичайно смачний і красиво оформлений. Може використовуватися в дитячому і дієтичному меню. Рекомендую урізноманітнити таким супом свій раціон.
Гарний гарбузовий суп-пюре - справжнє джерело мінералів і вітамінів. З урахуванням того, що всі вхідні інгредієнти добре зберігають свої корисні якості і в зиязикай сезон, суп можна готувати практично цілий рік. Зверніть увагу, для приготування використовуються багаті клітковиною продукти дієтичного харчування, тому переоцінити значення такого супу в якості дитячого харчування важко.
- Морква - 300 грам
- Гарбуз - 800 грам
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Крем - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Імбир свіжий - За смаком
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
1. Приготуйте всі необхідні для супу продукти. Помийте морква і гарбуз. Очистіть від шкірки. Поріжте на невеликі кубики. Очистіть від шкірки цибулю. Поріжте часточками.
2. Нагрійте сковороду. Додайте рослинне масло. Обсмажте протягом 6 хвилин приготовані овочі, періодично помішуючи.
3. Налийте в невелику каструлю води. Додайте овочі. Покладіть туди дрібно натертий імбир. Додайте сіль. Варіть інгредієнти до тих пір, поки овочі стануть м'якими. Це близько 15 хвилин. Подрібніть блендером всі продукти. Додайте вершки.
4. Налийте суп в тарілку. Додайте сметану. Блюдо красиво оформите зеленню. Особливий смак супу надають грінки та сир з цвіллю.