Гарбузовий суп-пюре з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Навіть ті, хто терпіти не може гарбуз, захочуть добавки цього смачного, ароматного і яскравого гарбузового супу-пюре з сиром! З хрусткими домашніми сухариками або свіжою зеленню суп просто чудовий!
Гарбузовий суп - це смачний заряд вітамінів і корисних елементів, зібраних в одній тарілці. Для приготування гарбузового супу-пюре з сиром нам знадобиться плавлений сир. Можете взяти як звичайний, так і з смаковими добавками. Раджу додати суміш перців в суп для аромату, а також можете трохи часнику додати. В іншому ж просто уважно вивчіть рецепт, як приготувати гарбузовий суп-пюре з сиром.
- Гарбуз - 700 грам
- Морквина - 1 штука
- Стебло селери - 2-3 штук
- Томат - 1 штука
- Плавлений сирок - 1-2 штук
- Корінь імбиру - 60 грам
- Картопля - 400 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Спеції, оливкова олія - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Поставте каструлю з водою на вогонь, в воду додайте сіль, перець горошком, а також дрібно порізаний імбир.
Поріжте картоплю кубиками і додайте до киплячого імбиру.
Поріжте картоплю кубиками і додайте до киплячого імбиру.
Білу частину цибулі порею поріжте на кільця і обсмажте до золотистого кольору на сковороді з маслом.
Морквину поріжте кубиками і додайте до цибулі, обсмажуйте до м'якості овочів. Потім поріжте гарбуз, її теж додайте до цибулі і моркві.
Також додайте до овочів порізаний селера і помідор. До речі, за бажанням можете додати ще червоний солодкий перець. Гасіть овочі хвилин 10-15.
Потім перекладіть їх в каструлю до картоплі.
Потім перекладіть їх в каструлю до картоплі.
Варіть суп до готовності картоплі та інших овочів. Потім в блендері доведіть суп до пюреобразного стану. Додайте кубики плавленого сиру і перемішайте, поки сир не розчиниться.
Готовий гарбузовий суп-пюре з сиром подавати можете з домашніми сухариками і зеленню. Смачного!