Вегетаріанські солодощі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.
Смачний і солодкий десерт, який можна подавати до чашечки чаю або навіть до келиха вина. Ці ласощі приготувати дуже просто. Воно виходить дуже корисним, його можна давати діткам замість цукерок.
Опис приготування:
Відмінні варіант приготування смачних, а головне - дуже корисних вегетаріанських солодощів. Навіть дітки, які не їдять сухофрукти, із задоволенням будуть ласувати такими цукерками. Солодощі можна приготувати тільки з фініків, можна змішати різні, улюблені вами сухофрукти. У солодку масу можна додати банан, поле для фантазії величезне. Сподіваюся, що цей рецепт, в якому розказано, як приготувати вегетаріанські солодощі, наштовхне вас на створення свого шедевра!
- Фініки - 300 грам (або 100 г. Фініків, завантажити Коран 50 - родзинок і інжиру)
- Горіхи - 150-200 грам (будь-які: кешью, волоські, арахіс)
Промиваємо сухофрукти гарячою водою, очищаємо фініки від кісточок, якщо такі є. Якщо сухофрукти дуже сухі - замочимо їх в окропі хвилин на 5-10. Потім воду зливаємо.
Далі потрібно очистити і підсушити горіхи на сухій сковороді або в духовці.
За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнюємо сухофрукти і горіхи. Третина горіхів залишимо для посипання наших солодощів.
Ось така досить в'язка маса повинна у вас вийти в підсумку.
Формуємо з солодкої маси кульки: виходить їх штук 15-16. Всередину кожного можна покласти по шматочку горіха.
Решта горіхи подрібнюємо в крихту. Обвалюють в них солодкі кульки, злегка притискаючи, щоб горіхи краще приставали до цукерок.
Смачні та корисні солодощі готові.