Вегетаріанські солодощі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і солодкий десерт, який можна подавати до чашечки чаю або навіть до келиха вина. Ці ласощі приготувати дуже просто. Воно виходить дуже корисним, його можна давати діткам замість цукерок.
Відмінні варіант приготування смачних, а головне - дуже корисних вегетаріанських солодощів. Навіть дітки, які не їдять сухофрукти, із задоволенням будуть ласувати такими цукерками. Солодощі можна приготувати тільки з фініків, можна змішати різні, улюблені вами сухофрукти. У солодку масу можна додати банан, поле для фантазії величезне. Сподіваюся, що цей рецепт, в якому розказано, як приготувати вегетаріанські солодощі, наштовхне вас на створення свого шедевра!
- Фініки - 300 грам (або 100 г. Фініків, завантажити Коран 50 - родзинок і інжиру)
- Горіхи - 150-200 грам (будь-які: кешью, волоські, арахіс)
Промиваємо сухофрукти гарячою водою, очищаємо фініки від кісточок, якщо такі є. Якщо сухофрукти дуже сухі - замочимо їх в окропі хвилин на 5-10. Потім воду зливаємо.
Далі потрібно очистити і підсушити горіхи на сухій сковороді або в духовці.
За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнюємо сухофрукти і горіхи. Третина горіхів залишимо для посипання наших солодощів.
Ось така досить в'язка маса повинна у вас вийти в підсумку.
Формуємо з солодкої маси кульки: виходить їх штук 15-16. Всередину кожного можна покласти по шматочку горіха.
Решта горіхи подрібнюємо в крихту. Обвалюють в них солодкі кульки, злегка притискаючи, щоб горіхи краще приставали до цукерок.
Смачні та корисні солодощі готові.