Рецепт Вегетаріанські деруни фото

Вегетаріанські деруни
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Борошно , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Не дарма картопля так любимо багатьма людьми. З нього можна зробити безліч страв, ніж відмінно урізноманітнити щоденне меню. Особливо радує, що можна вибрати рецепт для будь-якої ситуації.

Опис приготування:

Сьогодні мені захотілося дізнатися, як приготувати вегетаріанські деруни, які в складі не мають яєць. Тому їх можна подавати і для поста. Досить простий рецепт підійде для перекусу в обід. Їх можливо подати як гарнір. Але я їх їм просто так, додавши улюблений соус.

  • Картопля - 8 штук
  • Морква - 1 штука
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
вегетаріанські деруни - фото крок 1
Моркву і картоплю очистіть і промийте.
вегетаріанські деруни - фото крок 2
Потім овочі натріть на дрібній тертці. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин. Тоді стече зайва рідина. Злийте її.
вегетаріанські деруни - фото крок 3
Картоплю і моркву перемішайте разом з борошном і перцем.
вегетаріанські деруни - фото крок 4
Розігрійте масло на сковороді. На неї викладайте деруни великою ложкою.
вегетаріанські деруни - фото крок 5
Обсмажте вироби з двох боків до рум'яного кольору. Смачного!

Схожі рецепти