Вегетаріанські деруни
(покроковий рецепт з фото)
Не дарма картопля так любимо багатьма людьми. З нього можна зробити безліч страв, ніж відмінно урізноманітнити щоденне меню. Особливо радує, що можна вибрати рецепт для будь-якої ситуації.
Сьогодні мені захотілося дізнатися, як приготувати вегетаріанські деруни, які в складі не мають яєць. Тому їх можна подавати і для поста. Досить простий рецепт підійде для перекусу в обід. Їх можливо подати як гарнір. Але я їх їм просто так, додавши улюблений соус.
- Картопля - 8 штук
- Морква - 1 штука
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
Моркву і картоплю очистіть і промийте.
Потім овочі натріть на дрібній тертці. Приправити сіллю і залиште на 10 хвилин. Тоді стече зайва рідина. Злийте її.
Картоплю і моркву перемішайте разом з борошном і перцем.
Розігрійте масло на сковороді. На неї викладайте деруни великою ложкою.
Обсмажте вироби з двох боків до рум'яного кольору. Смачного!