Вегетаріанське харчування
(покроковий рецепт з фото)
Вегетаріанське харчування може бути настільки смачним, що навіть пропащих м'ясоїдів за вуха не відтягнеш від деяких страв. І ось одне з таких страв. Це каннелоні з сирною начинкою. Просто смакота!
Намагайтеся, щоб між начиненими каннелоні в формі залишалося невелику відстань. Так соус огорне все трубочки і вони не злипнуться між собою.
Томатний соус при бажанні можна замінити варіантом з сиру маскарпоне, розведеного молоком. Прекрасний вершковий смак!
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Часник - 8 зубчиків
- Цукор - 3 чайних ложки
- Винний оцет - 2 чайних ложки
- Консервовані томати - 500 грам
- Базилік свіжий - 1 пучок
- Шпинат - 220 грам
- Rikotta - 240 грам
- Яйця - 1 штука
- Каннелоні - 10 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Сир твердий - 100 грам
На сковороді з ложкою олії смажимо роздавлені зубчики часнику, додаємо томати, цукор, оцет. tusim 20 хвилин, додаємо порізаний базилік.
Закип'ятіть воду і опустіть в неї каннелоні на пару хвилин, потім дістаньте.
Шпинат подрібнити блендером, потім протріть через сито.
Змішайте шпинат з рікоттою, яйцем, додайте трохи солі і перцю. Наповніть цією начинкою каннелоні.
Духовку дозволите на 200 градусів. Каннелоні викладіть у форму. Вилийте на них томатний соус, присипте тертим сиром.
Накрийте форму фольгою, відправте запікатися на 20 хвилин, потім зніміть фольгу і готуйте ще 20 хвилин.
Подавайте блюдо гарячим.