Овсяноблін для правильного харчування
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите бути в курсі кулінарної моди? Тоді вам необхідно знати, як приготувати овсяноблін для правильного харчування. Це остання вигадка прихильників здорового харчування. Спробуйте і ви!
Такий овсяноблін можна подавати як з солодкими, так і з овочевими або сирними начинками.
Як солодкої начинки можна використовувати мед, банани, джеми або ягоди. Також туди можна класти шинку, м'ясо птиці, будь-які сирні сири та овочі.
З напоїв це блюдо добре поєднується зі свіжими соками, чаєм і какао.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Пластівці вівсяні - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сир - 50 грам
- Помідор - 1 штука
Для початку вбийте яйця в миску. За смаком посоліть і поперчіть їх. Тепер необхідно вирішити, чи будете ви подрібнювати вівсяні пластівці в кавомолці. Це зробить ваш овсяноблін ніжніше і м'якше. Але я більше люблю текстуру з цілими вівсяними пластівцями, тому просто додаю їх до яєць.
Дайте пластівців постояти в яйці і трохи набрякнути. Це займе близько 5-10 хвилин. Потім розігрійте сковороду, в якій ви готуєте омлет або млинці, трохи змастіть її улюбленим рослинним маслом. Вилийте яйця з вівсянкою в сковороду.
Випікати овсяноблін потрібно на середньому вогні. Коли краю посвітліли, його можна перевертати. Робіть це за допомогою широкої лопатки, щоб не зламати млинець. На другій стороні обсмажте млинець близько хвилини, а потім вимкніть вогонь.
Підготуйте начинку для овсянобліна. Тут я використовую невеликі шматочки білого сиру і помідори, нарізані кружальцями. Сир Вставити, а потім і помідори, на одну половинку блина, а другий накрийте. За необхідності трохи прогрійте млинець, щоб сир розплавився. Тепер страву можна подавати.