Рецепт Овсяноблін для правильного харчування фото

Овсяноблін для правильного харчування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця, Вівсянка, Крупи
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Млинці

Ви любите бути в курсі кулінарної моди? Тоді вам необхідно знати, як приготувати овсяноблін для правильного харчування. Це остання вигадка прихильників здорового харчування. Спробуйте і ви!

Такий овсяноблін можна подавати як з солодкими, так і з овочевими або сирними начинками.

Як солодкої начинки можна використовувати мед, банани, джеми або ягоди. Також туди можна класти шинку, м'ясо птиці, будь-які сирні сири та овочі.

З напоїв це блюдо добре поєднується зі свіжими соками, чаєм і какао.

  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Пластівці вівсяні - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сир - 50 грам
  • Помідор - 1 штука
овсяноблін для правильного харчування - фото крок 1
Для початку вбийте яйця в миску. За смаком посоліть і поперчіть їх. Тепер необхідно вирішити, чи будете ви подрібнювати вівсяні пластівці в кавомолці. Це зробить ваш овсяноблін ніжніше і м'якше. Але я більше люблю текстуру з цілими вівсяними пластівцями, тому просто додаю їх до яєць.
овсяноблін для правильного харчування - фото крок 2
Дайте пластівців постояти в яйці і трохи набрякнути. Це займе близько 5-10 хвилин. Потім розігрійте сковороду, в якій ви готуєте омлет або млинці, трохи змастіть її улюбленим рослинним маслом. Вилийте яйця з вівсянкою в сковороду.
овсяноблін для правильного харчування - фото крок 3
Випікати овсяноблін потрібно на середньому вогні. Коли краю посвітліли, його можна перевертати. Робіть це за допомогою широкої лопатки, щоб не зламати млинець. На другій стороні обсмажте млинець близько хвилини, а потім вимкніть вогонь.
овсяноблін для правильного харчування - фото крок 4
Підготуйте начинку для овсянобліна. Тут я використовую невеликі шматочки білого сиру і помідори, нарізані кружальцями. Сир Вставити, а потім і помідори, на одну половинку блина, а другий накрийте. За необхідності трохи прогрійте млинець, щоб сир розплавився. Тепер страву можна подавати.

Схожі рецепти