Овсяноблін з різними начинками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати швидкий і дуже корисний сніданок кожному члену сім'ї за його бажанням і смаку. Думаєте, це складно? Нічого подібного! Читаємо рецепт і швиденько готуємо відмінне смачне блюдо.
Ваша сім'я любить снідати правильно, але у кожного свої смаки? Нічого страшного, це блюдо можна приготувати з різними начинками, а основа страви буде для всіх одна - овсяноблін. Це нове слово в правильному харчуванні з'явилося не так давно, але блюдо полюбилося вже багатьом. Я розповім вам, як приготувати овсяноблін з різними начинками. Сподіваюся, що вам воно теж сподобається.
- Яйця - 3 штуки
- Вівсяна мука - 4 Ст. Ложки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Банан - 1/4 штуки
- Полуниця - 2-3 штук
- Сир - 50 грам
- Шинка - 40 грам (або ковбаса)
- Помідори черрі - 2-3 штук
У миску вбиваємо яйця, додаємо сіль і молоко. І збиваємо-перемішуємо до однорідності.
А тепер додамо вівсяну муку. Якщо у вас її немає, подрібніть в кавомолці вівсяні пластівці.
Залишимо тісто на кілька хвилин, нехай вівсянка набрякне.
А поки займемося начинками. Ковбасу і половину сиру натираємо на крупній тертці. Очистимо банан і наріжемо його разом з полуницею, на маленькі кружечки наріжемо помідори.
Розігріваємо на середньому вогні сковороду, злегка змащену олією.
І смажимо перший овсяноблін.
Коли нижня сторона підрум'яниться, перевертаємо млинець і на одну половину викладаємо начинку. Я змішала ковбасу з сиром.
Накриваємо кришкою і смажимо до рум'янцю нижньої сторони млинця.
Викладаємо овсяноблін на тарілку і накриваємо начинку другою половиною млинця.
Смажимо другий млинець точно так же, як і перший, тільки начинка - помідори і сир.
Викладаємо на тарілку і складаємо навпіл, накриваючи начинку.
І смажимо солодкий варіант овсянобліна.
До кожного млинцю можна зробити доповнення, подати з соусом, зеленню, медом або йогуртом.