Млинці з різними начинками
(покроковий рецепт з фото)
Російські млинці - такі різноманітні. Стільки відмінностей в рецептурі тесту, в начинках. Можна фантазувати і фантазувати. Начинка може бути будь-який. Я покажу цікавий варіант закуски з млинців!
Тісто для млинців робимо класичне - з борошна, яйця, молока. Для начинки відварюємо яйця. Потім фаршируємо млинці і подаємо. Можна гарячими, можна холодними.
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Молоко - 2 склянки
- Шпинат - 100 грам
- Курка відварна - 300 грам
- Яйце куряче відварене - 3 штуки
- Яйце куряче сире - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для тесту і 1 ст. Ложка для обсмажування перших млинців.)
- Майонез або сметана - 1 Ст. Ложка
У миску розбийте 1 яйце. Додайте 1 стакан молока, 1 немає. Ложку солі і 1 немає. Ложку сахара. Збийте все віночком до пишної піни.
Просійте борошно. Замісити тісто. Воно вийде злегка густуватим. Додайте ще 1 стакан молока.
Далі я буду використовувати заморожений шпинат. Він продається форязикний на невеликі брикетики. Цей шпинат вже був подроблен. Тому я просто його розморожувати і додаю в тісто. Якщо шпинат свіжий, його треба вимити, порізати. Проварити 2-3 хвилини в окропі. Відкинути на сито. Шпинат додати в тісто. Для досягнення однорідності тесту і шпинату після змішування можна перемістити тісто в блендер і збити.
Додайте в тісто 2 ст. Ложки рослинної олії. Збийте.
Для першого млинця в сковороду додаємо трохи рослинного масла. На добре розігріту сковороду вливаємо порцію тесту. На невеликому вогні обсмажуємо млинець з одного боку, перевертаємо на іншу. Я смажу на маленькій сковорідці. У мене вийшло 15 таких млинців. Можна смажити на стандартній сковороді, але млинців вийде менше.
Для першого млинця в сковороду додаємо трохи рослинного масла. На добре розігріту сковороду вливаємо порцію тесту. На невеликому вогні обсмажуємо млинець з одного боку, перевертаємо на іншу. Я смажу на маленькій сковорідці. У мене вийшло 15 таких млинців. Можна смажити на стандартній сковороді, але млинців вийде менше.
Приготовим начинку. Для цього відварені яйця натріть на крупній тертці.
До яйцю додайте майонез, спеції за смаком (сіль і перець). Можна додати зелені.
Загальна кількість млинців і начинки я поділила навпіл. Окремо зробила просто з яйцем, а другу половину з яйцем і курячим відвареним м'ясом.
Загальна кількість млинців і начинки я поділила навпіл. Окремо зробила просто з яйцем, а другу половину з яйцем і курячим відвареним м'ясом.
На кожен млинець викладаємо той чи інший вид начинки. Звертаємо в рулетик. Готово.
Подаємо млинці до столу. Можна відразу, але і охолодженими вони дуже смачні.