Рецепт Млинці з різними начинками фото

Млинці з різними начинками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , На сніданок , Полудень , Масляна
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 50 хв.

Російські млинці - такі різноманітні. Стільки відмінностей в рецептурі тесту, в начинках. Можна фантазувати і фантазувати. Начинка може бути будь-який. Я покажу цікавий варіант закуски з млинців!

Опис приготування:

Тісто для млинців робимо класичне - з борошна, яйця, молока. Для начинки відварюємо яйця. Потім фаршируємо млинці і подаємо. Можна гарячими, можна холодними.

  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Молоко - 2 склянки
  • Шпинат - 100 грам
  • Курка відварна - 300 грам
  • Яйце куряче відварене - 3 штуки
  • Яйце куряче сире - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки(2 ст. Ложки для тесту і 1 ст. Ложка для обсмажування перших млинців.)
  • Майонез або сметана - 1 Ст. Ложка
млинці з різними начинками - фото крок 1
У миску розбийте 1 яйце. Додайте 1 стакан молока, 1 немає. Ложку солі і 1 немає. Ложку сахара. Збийте все віночком до пишної піни.
млинці з різними начинками - фото крок 2
Просійте борошно. Замісити тісто. Воно вийде злегка густуватим. Додайте ще 1 стакан молока.
млинці з різними начинками - фото крок 3
Далі я буду використовувати заморожений шпинат. Він продається форязикний на невеликі брикетики. Цей шпинат вже був подроблен. Тому я просто його розморожувати і додаю в тісто. Якщо шпинат свіжий, його треба вимити, порізати. Проварити 2-3 хвилини в окропі. Відкинути на сито. Шпинат додати в тісто. Для досягнення однорідності тесту і шпинату після змішування можна перемістити тісто в блендер і збити.
млинці з різними начинками - фото крок 4
Додайте в тісто 2 ст. Ложки рослинної олії. Збийте.
Для першого млинця в сковороду додаємо трохи рослинного масла. На добре розігріту сковороду вливаємо порцію тесту. На невеликому вогні обсмажуємо млинець з одного боку, перевертаємо на іншу. Я смажу на маленькій сковорідці. У мене вийшло 15 таких млинців. Можна смажити на стандартній сковороді, але млинців вийде менше.
млинці з різними начинками - фото крок 5
Приготовим начинку. Для цього відварені яйця натріть на крупній тертці.
млинці з різними начинками - фото крок 6
До яйцю додайте майонез, спеції за смаком (сіль і перець). Можна додати зелені.
Загальна кількість млинців і начинки я поділила навпіл. Окремо зробила просто з яйцем, а другу половину з яйцем і курячим відвареним м'ясом.
млинці з різними начинками - фото крок 7
На кожен млинець викладаємо той чи інший вид начинки. Звертаємо в рулетик. Готово.
млинці з різними начинками - фото крок 8
Подаємо млинці до столу. Можна відразу, але і охолодженими вони дуже смачні.

Схожі рецепти