Рулетики з кабачків з різними начинками
(покроковий рецепт з фото)
Часто готую рулетики з кабачків. Ця закуска готується швидко і подобається всім, бо рулетики з начинкою на будь-який смак. Хтось любить гостріше, а хтось - з помідорами, сиром і базиліком.
Це базовий рецепт, як приготувати рулетики з кабачків з різними начинками. Тут можна застосувати вашу фантазію і приготувати начинку з доступних для вас продуктів. Готуйте з задоволенням!
- Кабачок - 2 штуки
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Печінка куряча - 2 штуки (відварна)
- Сир твердий - 50 грам
- Помідор черрі - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок (петрушка, кріп, базилік)
- Корейська морква - 50 грам
- Сіль - За смаком
Яйця, попередньо зварені круто, очистіть і подрібніть в блендері до однорідності.
Додайте 3 ст.Л. Майонез, ще раз збийте. Додайте подрібнену зелень і часник, збийте.
Заздалегідь відварену курячу печінку натріть на тертці. На варіння печінки знадобиться приблизно 15-20 хвилин.
Кабачок помийте і поріжте вздовж на тонкі скибочки.
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте скибочки кабачка до рум'яності. Викладіть кабачок на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло. Нанесіть на скибочку яєчний крем, додайте трохи корейської моркви, скрутіть рулетик, закріпіть його зубочисткою.
Змішайте натерту печінку з 1 ст.Л. Яєчного крему, сіль за смаком, намажте скибочку кабачка. Загорніть в рулетик, закріпіть зубочисткою і прикрасьте листком петрушки.
Інший скибочку змастіть майонезом, на один кінець покладіть скибочку помідора, подрібнену зелень і шматочок сиру. Загорніть рулетик, закріпіть зубочисткою.
Смачного!