Рецепт Веганські маннік фото

Веганські маннік
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Манька
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок
Випічка , Манник
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Рецепт веганскої манника з ягодами і яблуком. У складі немає яєць і молочних продуктів, маннік готується на апельсиновому соку. Він виходить пишним, м'яким і солодким.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати веганські маннік, я розповім нижче. Сік краще використовувати свіжовичавлений, не обов'язково апельсиновий, можна взяти будь-який кислий, наприклад, ананасовий. Замість ягід в маннік можна додати родзинки. Кількість цукру можна збільшити або зменшити за смаком. Готується маннік просто, відмінно підійде на випадок, коли потрібно спекти до чаю щось просте, але смачне!

  • Апельсиновий сік - 500 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка (з гіркою)
  • Яблуко - 200 грам
  • Чорна смородина - 250-280 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Манна крупа - 360 грам
  • Борошно - 250 грам
веганські маннік - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
веганські маннік - фото крок 2
У великій мисці змішайте сік і цукор.
веганські маннік - фото крок 3
Додайте ягоди.
веганські маннік - фото крок 4
Яблуко наріжте на дрібні кубики.
веганські маннік - фото крок 5
У миску додайте дрібно порізане яблуко, рослинне масло і соду.
веганські маннік - фото крок 6
Потім насипте манну крупу і розмішайте. У тесті повинні з'явитися пухирці, це сода вступила в реакцію з апельсиновим соком.
веганські маннік - фото крок 7
Слідом швидко додайте борошно і ще раз перемішайте.
веганські маннік - фото крок 8
Перелийте тісто в форму для випічки. Випікайте маннік 30 хвилин при температурі 200 градусів, потім зменшіть до 180 градусів і печіть ще півгодини.
веганські маннік - фото крок 9
Дайте охолонути манника. Перед подачею посипте цукровою пудрою. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти