Варення з яблук з апельсинами і лимонами
(покроковий рецепт з фото)
Варення - це завжди смачно. Нещодавно знайшов в інтернеті рецепт приготування варення з яблук з апельсинами і лимоном, яким хочу з вами поділитися.
Як приготувати варення з яблук з апельсинами і лимонами?
1. Яблука миємо в холодній проточній воді. Нарізаємо їх дрібними шматочками.
2. Апельсини і лимон чистимо, пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері.
3. Ставимо миску з апельсинами і лимоном на водяну баню, додаємо цукор. Перемішуємо, чекаємо, поки цукор розчиниться.
4. У миску з фруктами додаємо яблука.
5. Переливаємо все з миски в каструлю і варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.
6. Тим часом стерилізуємо банки і кришки. Кришки залишаємо в кип'яченій воді на 5-7 хвилин. Банки обшпарюємо окропом і тримаємо в кип'яченій воді протягом 15-20 хвилин.
7. Коли варення готове, переливаємо його в банки. Відразу ж закочує їх і перевертаємо до охолодження.
8. Остигнули банки зберігати в захищеному від сонячних людей місці в кімнатній температурі.
Це простий рецепт приготування варення з яблук з апельсинами і лимоном. Варення готове до вживання відразу після того, як воно охолоне.
- Яблука - 1 кілограм
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 1 кілограм
1. Яблука миємо в холодній проточній воді. Нарізаємо їх дрібними шматочками.
2. Апельсини і лимон чистимо, пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері.
3. Ставимо миску з апельсинами і лимоном на водяну баню, додаємо цукор. Перемішуємо, чекаємо, поки цукор розчиниться.
4. У миску з фруктами додаємо яблука.
5. Переливаємо все з миски в каструлю і варимо протягом 30 хвилин на середньому вогні.
6. Тим часом стерилізуємо банки і кришки. Кришки залишаємо в кип'яченій воді на 5-7 хвилин. Банки обшпарюємо окропом і тримаємо в кип'яченій воді протягом 15-20 хвилин.
7. Коли варення готове, переливаємо його в банки. Відразу ж закочує їх і перевертаємо до охолодження.
8. Остигнули банки зберігати в захищеному від сонячних людей місці в кімнатній температурі.
Це простий рецепт приготування варення з яблук з апельсинами і лимоном. Варення готове до вживання відразу після того, як воно охолоне.