Рецепт Варення з яблук з апельсинами в мультиварці фото

Варення з яблук з апельсинами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Яблука
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Заготовки, Варення

Як виявилося, апельсини - той самий інгредієнт, який може зробити смачне варення ще смачніше. Я зрозумів це на прикладі рецепт приготування варення з яблук з апельсинами в мультиварці.

Готуємо варення з яблук з апельсинами в мультиварці в домашніх умовах:

1. Моєму апельсини, знімаємо цедру, доводимо м'якоть до стану пюре. Цедру розтираємо до стану порошку.

2. Використовуючи мультиварку, готуємо сироп з апельсинового пюре, цедри, води і цукру. Готуємо в режимі "мультіповар" протягом 10 хвилин при температурі 120 градусів.

3. У цей час нарізаємо яблука дольками. Від серцевини позбавляємося.

4. Нарізані часточки поміщаємо в чашу мультиварки з сиропом. Закриваємо кришку, ставимо режим "варення" . Варимо протягом години.

5. Поки готується варення, стерилізуємо банки.

6. Ми залишаємо банки і кришки банок в киплячій воді на 15-20 хвилин. Тепер їх потрібно обсушити і банки будуть готові для зберігання.

7. Готове варення з чаші переливаємо в банки, закочує їх і перевертаємо до охолодження.

Як тільки варення охолоне, його можна вживати в їжу. Готове варення в банках зберігаємо в прохолодному та недоступному для сонячних променів місці.


  • Апельсин - 2 штуки
  • Яблука - 1 кілограм
  • Цукор - 600 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
Готуємо варення з яблук з апельсинами в мультиварці в домашніх умовах:

1. Моєму апельсини, знімаємо цедру, доводимо м'якоть до стану пюре. Цедру розтираємо до стану порошку.

2. Використовуючи мультиварку, готуємо сироп з апельсинового пюре, цедри, води і цукру. Готуємо в режимі "мультіповар" протягом 10 хвилин при температурі 120 градусів.

3. У цей час нарізаємо яблука дольками. Від серцевини позбавляємося.

4. Нарізані часточки поміщаємо в чашу мультиварки з сиропом. Закриваємо кришку, ставимо режим "варення" . Варимо протягом години.

5. Поки готується варення, стерилізуємо банки.

6. Ми залишаємо банки і кришки банок в киплячій воді на 15-20 хвилин. Тепер їх потрібно обсушити і банки будуть готові для зберігання.

7. Готове варення з чаші переливаємо в банки, закочує їх і перевертаємо до охолодження.

Як тільки варення охолоне, його можна вживати в їжу. Готове варення в банках зберігаємо в прохолодному та недоступному для сонячних променів місці.

Схожі рецепти