Варення з сухофруктів
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто знає про користь сухофруктів, але не всі здогадується про те, що з них можна приготувати смачне, ароматне і корисне варення, причому зробити його можна в будь-який час року швидко і без зусиль.
Сухофрукти неймовірно корисні, їх рекомендують їсти як людям з різними захворюваннями, так і абсолютно здоровим людям, в якості профілактики. А в зиязикай час, коли організму потрібна додаткова захист в вигляді вітамінів і корисних мікроелементів, сухофрукти стають просто незамінними. Але є їх в "сиром" вигляді можуть не всі, тому я хочу поділитися з вами відмінним рецептом і розповісти, як приготувати варення з сухофруктів. Це дуже простий варіант, який ви можете використовувати в будь-який час року, адже сухофрукти завжди є у продажу. Я також додаю до них трохи вина для аромату, але ви можете замінити його своїм улюбленим алкоголем, наприклад, бренді або ромом, або ж зовсім виключити його зі складу. В будь-якому випадку, приготувавши варення з сухофруктів в домашніх умовах, ви отримаєте не тільки смачне, але і корисне частування.
- Чорнослив - 400 грам
- Чорнослив - 400 грам
- Інжир - 400 грам
- Цукор - 120 грам
- Вино desertnoe - 150 мілілітрів
- Гвоздика в бутонах - 6 штук




