Рецепт Варення з полуниці з імбиром фото

Варення з полуниці з імбиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Імбир , Полуниця
На швидку руку
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Хочу запропонувати вам повторити дуже класний рецепт, як приготувати варення з полуниці з імбиром не під закачування. Ця заготовка чудово зберігається в холодильнику пару місяців. Запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Якщо ви любите пити чай з варенням, доповнювати їм десерти або домашню випічку, тоді для різноманітності спробуйте цей рецепт. Насичений смак і аромат імбиру чудово поєднується з ягодами. А мед робить заготовку не тільки смачною, але і корисною.

  • Полуниця - 500 грам
  • Імбир - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 100-150 грам
1
Полуницю вимийте, видаліть хвостики, наріжте на 4 частини.
2
Очистіть і натріть корінь імбиру.
3
Додайте сік лимона і поставте все на вогонь.
4
Після закипання додайте мед, на повільному вогні млоїте близько 20 хвилин.
5
Розлийте заготовку по стерилізованим баночках, остудіть і відправте в холодильник.

Схожі рецепти