Варення з полуниці з імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам повторити дуже класний рецепт, як приготувати варення з полуниці з імбиром не під закачування. Ця заготовка чудово зберігається в холодильнику пару місяців. Запам'ятовуйте!
Якщо ви любите пити чай з варенням, доповнювати їм десерти або домашню випічку, тоді для різноманітності спробуйте цей рецепт. Насичений смак і аромат імбиру чудово поєднується з ягодами. А мед робить заготовку не тільки смачною, але і корисною.
- Полуниця - 500 грам
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Мед - 100-150 грам
1
Полуницю вимийте, видаліть хвостики, наріжте на 4 частини.
2
Очистіть і натріть корінь імбиру.
3
Додайте сік лимона і поставте все на вогонь.
4
Після закипання додайте мед, на повільному вогні млоїте близько 20 хвилин.
5
Розлийте заготовку по стерилізованим баночках, остудіть і відправте в холодильник.