Рецепт Варення з персиків з цукром фото

Варення з персиків з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варення з персиків з цукром обов'язково стане в нагоді в господарстві: красиве, смачне, ароматне. Воно підійде для начинок пирогів, булочок, ранкових бутербродів. Рецепт з шафраном вам сподобається.

Опис приготування:

Варення з персиків з цукром ставити варити можна відразу, а можна почекати, коли персики, змішані з цукром, дадуть трохи соку. На повільному вогні доведіть варення до кипіння, щоб воно не пригоріло і цукор весь розчинився, а потім вже на низькому вогні варите персики півгодини. При необхідності додайте цукру. Після подрібнення варення з персиків з цукром знову потрібно довести до кипіння і варити ще 15 хвилин. У цей момент рекомендується додати корицю. Шафран закладається відразу, обов'язково зверніть увагу на якість шафрану! Разом з цукром можете кинути дрібку солі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Персики - 1, 3 кілограма
  • Цукор - 200 грам
  • Сік лимона - 4 чайних ложки
  • Шафран - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 18 чайних ложок
варення з персиків з цукром - фото крок 1
Персики почистити і порізати на частини, засипати цукром. Додати лимонний сік, спеції.
варення з персиків з цукром - фото крок 2
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин на середньому вогні.
варення з персиків з цукром - фото крок 3
Готове варення подрібнити на ручному млині.
варення з персиків з цукром - фото крок 4
Суміш поверніть в каструлю, доведіть до кипіння і варіть ще 15 хвилин.
варення з персиків з цукром - фото крок 5
Розкладіть варення по банкам і стерилізують 10-15 хвилин.
варення з персиків з цукром - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти