Варення з персиків з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Варення з персиків з цукром обов'язково стане в нагоді в господарстві: красиве, смачне, ароматне. Воно підійде для начинок пирогів, булочок, ранкових бутербродів. Рецепт з шафраном вам сподобається.
Варення з персиків з цукром ставити варити можна відразу, а можна почекати, коли персики, змішані з цукром, дадуть трохи соку. На повільному вогні доведіть варення до кипіння, щоб воно не пригоріло і цукор весь розчинився, а потім вже на низькому вогні варите персики півгодини. При необхідності додайте цукру. Після подрібнення варення з персиків з цукром знову потрібно довести до кипіння і варити ще 15 хвилин. У цей момент рекомендується додати корицю. Шафран закладається відразу, обов'язково зверніть увагу на якість шафрану! Разом з цукром можете кинути дрібку солі. Успіхів і приємного апетиту!
- Персики - 1, 3 кілограма
- Цукор - 200 грам
- Сік лимона - 4 чайних ложки
- Шафран - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 18 чайних ложок
Персики почистити і порізати на частини, засипати цукром. Додати лимонний сік, спеції.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 30 хвилин на середньому вогні.
Готове варення подрібнити на ручному млині.
Суміш поверніть в каструлю, доведіть до кипіння і варіть ще 15 хвилин.
Розкладіть варення по банкам і стерилізують 10-15 хвилин.
Смачного!