Варення з персиків в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Це персикове варення готується в хлібопічці. Цього разу я вирішив провести експеримент і додати до персиків сливи. Вийшло чарівно смачно! ароматне, красивого і яскравого кольору, неперевершено!
До вашої уваги - простий рецепт приготування варення з персиків в хлібопічці. Це - найпростіший рецепт, який тільки може бути. Приготування займає всього 35-40 хвилин. Можна готувати і без слив, в такому випадку потрібно збільшити кількість персиків. Одним словом, пробуйте і готуйте так, як вам подобається. Гарного дня!
- Персики - 300 грам
- Зливи - 200 грам
- Цукор - 400 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки

Ретельно промийте фрукти, видаліть кісточки і поріжте все часточками.

Помістіть персики і сливи в хлібопічку.

Зверху кладемо цукор і лимонний сік.

Виставляємо режим "варення" з 30 хвилин.

Ну от і все, варення готове! Залишилося його розлити по стерилізованим баночках. Смачного!