Рецепт Варення з пелюсток шипшини фото

Варення з пелюсток шипшини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Шипшина
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 40 хв.

Смачне і ароматне, таке варення з пелюсток шипшини в домашніх умовах робиться легко і швидко, а цей дивний смак ви не сплутаєш ні з чим! впевнена, що вам сподобається, спробуйте зробити!

Опис приготування:

Як вид, такий рецепт приготування не включає в себе ніяких дорогих інгредієнтів, зате результат задовольнить навіть найвибагливішого гурмана, будь то примхливий малюк, або професійний дегустатор. Дуже смачне варення з пелюсток шипшини в домашніх умовах - для вас!

  • Пелюстки шипшини - 500 грам
  • Цукор - 1 кілограм
  • Вода - 0.5 склянки
  • Лимонна кислота - 2 грами
варення з пелюсток шипшини - фото крок 1
1. Шипшина очищаємо від дрібного сміття і обполіскувати. Просушимо.
варення з пелюсток шипшини - фото крок 2
2. Зробимо цукровий сироп - розводимо у воді цукор і лимонну кислоту, доводимо до кипіння. Кидаємо сюди ж пелюстки і 10 хвилин варимо.
варення з пелюсток шипшини - фото крок 3
3. Потрібно це суміш залишити хоча б на ніч, а на наступний день уварити варення до потрібної вам консистенції, потім закатати в стерильні банки.

Схожі рецепти