Варення з пелюсток шипшини
(покроковий рецепт з фото)
Смачне і ароматне, таке варення з пелюсток шипшини в домашніх умовах робиться легко і швидко, а цей дивний смак ви не сплутаєш ні з чим! впевнена, що вам сподобається, спробуйте зробити!
Як вид, такий рецепт приготування не включає в себе ніяких дорогих інгредієнтів, зате результат задовольнить навіть найвибагливішого гурмана, будь то примхливий малюк, або професійний дегустатор. Дуже смачне варення з пелюсток шипшини в домашніх умовах - для вас!
- Пелюстки шипшини - 500 грам
- Цукор - 1 кілограм
- Вода - 0.5 склянки
- Лимонна кислота - 2 грами
1. Шипшина очищаємо від дрібного сміття і обполіскувати. Просушимо.
2. Зробимо цукровий сироп - розводимо у воді цукор і лимонну кислоту, доводимо до кипіння. Кидаємо сюди ж пелюстки і 10 хвилин варимо.
3. Потрібно це суміш залишити хоча б на ніч, а на наступний день уварити варення до потрібної вам консистенції, потім закатати в стерильні банки.