Варення з великого шипшини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися чудовим способом, як приготувати варення з великого шипшини швидко і просто. Дуже ароматне, світле і желеобразное варення виходить, рекомендую!
Таке апетитне варення з великого шипшини в домашніх умовах я зазвичай на фінальному етапі варіння очищаю від власне ягід - люблю, коли варення має однорідну. Структуру. Але це за бажанням, зрозуміло. Хай щастить, я сподіваюся, вам такий класичний рецепт варення з великого шипшини сподобається!
- Шипшина - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Вода - 1 Склянка
1. Шипшина перебираємо і моєму. Змішуємо з цукром.
2. Заливаємо водою і доводимо до кипіння.
3. Води повинно бути мало, коли закипить сироп і крупинки цукру розчиняться, можна далі уварювали до потрібної вам консистенції і знімати з вогню.
4. Закочує в стерильні банки і закочує на зиму.