Рецепт Варення з шипшини і яблук фото

Варення з шипшини і яблук
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Шипшина
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Заготовки, Варення

Цей оригінальний, свіжий і простий рецепт варення з шипшини і яблук мені підказала подруга, а то в гостях я відірватися не могла, хоча не дуже-то люблю варення. Воно - трохи терпке, але смачне!

Я впевнена, що цей цікавий рецепт приготування варення з шипшини і яблук вам сподобається! Шипшина у нас росте скрізь, а яблука влітку теж дуже дешеві - чому б і не зробити таку заготовочкі, тим більше, що тепер ви знаєте, як приготувати варення з шипшини і яблук!

  • Шипшина - 1 кілограм
  • Яблука - 500 грам
  • Цукор - 400 грам
варення з шипшини і яблук - фото крок 1
1. Шипшина перебираємо і очищаємо від сміття. Моєму.
варення з шипшини і яблук - фото крок 2
2. Банки стерилізуємо.
варення з шипшини і яблук - фото крок 3
3. Яблука нарізаємо часточками, видаливши частину з насінням.
варення з шипшини і яблук - фото крок 4
4. Перетираємо яблука в пюре разом з цукром.
варення з шипшини і яблук - фото крок 5
5. Тепер доводимо суміш до кипіння, щоб цукор розтанув, варимо ягоди шипшини в цій суміші.
варення з шипшини і яблук - фото крок 6
6. У стерильні банки поміщаємо ягоди шипшини, затоку яблучним пюре, і закочує на зиму.

Схожі рецепти