Варення з шипшини і яблук
(покроковий рецепт з фото)
Цей оригінальний, свіжий і простий рецепт варення з шипшини і яблук мені підказала подруга, а то в гостях я відірватися не могла, хоча не дуже-то люблю варення. Воно - трохи терпке, але смачне!
Я впевнена, що цей цікавий рецепт приготування варення з шипшини і яблук вам сподобається! Шипшина у нас росте скрізь, а яблука влітку теж дуже дешеві - чому б і не зробити таку заготовочкі, тим більше, що тепер ви знаєте, як приготувати варення з шипшини і яблук!
- Шипшина - 1 кілограм
- Яблука - 500 грам
- Цукор - 400 грам
1. Шипшина перебираємо і очищаємо від сміття. Моєму.
2. Банки стерилізуємо.
3. Яблука нарізаємо часточками, видаливши частину з насінням.
4. Перетираємо яблука в пюре разом з цукром.
5. Тепер доводимо суміш до кипіння, щоб цукор розтанув, варимо ягоди шипшини в цій суміші.
6. У стерильні банки поміщаємо ягоди шипшини, затоку яблучним пюре, і закочує на зиму.