Варення з моркви
(покроковий рецепт з фото)
Варення з моркви - дещо незвичного і незвичайне, навіть екзотичне, але дуже смачне. Спробуйте зварити хоча б маленьку баночку експерименту заради, вам напевно сподобається. Хай щастить!
Варення з моркви, зварене за цим рецептом, вийде красивого апельсинового кольору. Сам спосіб приготування досить простий, ніяких дивовижних інгредієнтів не потрібно, тому - чому б не спробувати? Читайте, як приготувати варення з моркви, і ймовірно вам захочеться поекспериментувати. А вже якщо не полінуйтеся і приготуєте одну баночку - впевнена, будете робити ще
- Морква - 400 грам
- Цукор - 300 грам
- Вода - 200 грам
- Лимон - 2-3 Dolek

Маленьку солодку морквину почистити, використовувати цілком. Помити.

Можна взяти велику моркву і порізати її кружечками або фігурно.

З води і цукру зварити сироп.

Морква покласти в сироп і варити в киплячому сиропі 5 хвилин. Відставити на 8 годин. Краще починати процес ввечері.

Вранці морква варити в киплячому сиропі 5 хвилин. Відставити ще на 8 годин.

Увечері додати лимон і проварити варення 5 хвилин.

Гарячим розлити по банках. Укутати, щоб остигало воно повільно.