Варення з моркви з лимоном
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати варення з моркви з лимоном. Нехай вас не лякає дане поєднання! Варення виходить яскраве, ароматне і дуже смачне!
Дане варення заготовлювати в великих обсягах немає сенсу. Необхідні продукти їсти цілий рік і якщо сподобається, то в будь-який час можна приготувати нову партію. Варення за смаком дуже нагадує апельсинове, то, що там морква, точно ніхто не здогадається! Варення виходить в міру густе і ідеально підійде як для чаювання, так і для начинки для пирогів і іншої випічки. Спробуйте!
- Морква - 500 грам
- Лимон - 500 грам
- Цукор - 1 кілограм
- Ванілін - За смаком (або ванільний цукор)
Підготуйте всі інгредієнти.
Морква очистіть.
Лимони помийте і наріжте кружальцями. Кісточки витягніть, шкірку не знімайте.
Пропустіть лимони і моркву через м'ясорубку.
Додайте цукор і перемішайте. Варіть помішуючи на невеликому вогні 40 хвилин.
В кінці варіння додайте ванілін. Варення з моркви з лимоном готове.
Розкладіть по стерилізованим баночках і закатати. Смачного!