Рецепт Варення з малини фото

Варення з малини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Варення з малини - всіма улюблені ласощі і полезнейшее ліки. Мало того, що воно допомагає нам із застудою боротися, так ще й посприяє боротьбі з нудьгою і стресами. Готуємо вітамінчики!

Опис приготування:

Варення з малини взимку має бути в кожному домі! це - найкраща профілактика застуди та ліки від неї. Відомо, що варення з малини - це свого роду аспірин. Більш того, малинка допоможе і колір обличчя виправити, і кров"поганяти" , і колір волосся яскравіше зробити. До того ж, ложка малини в день допоможе нам бути в тонусі і більше посміхатися.

Варення з малини використовуйте для напоїв, в якості начинки для булочок і пирогів, як самостійне ласощі.

Для варення з малини вибирайте дозрілі, але не перезрілі ягоди. Промийте їх, виберіть"ніжки" , якщо такі залишилися. І беріться за варення.

Рецепт варення з малини:

1. Промиті ягоди залийте водою. Прокип'ятіть ягоди з водою протягом трьох хвилин.

2. Зварену малинову масу пропустіть через сито. Використовуйте дерев'яну ложку.

3. У пюре всипте цукор, перемішайте і відправляйте на середній вогонь. Помішуючи, доведіть до кипіння.

4. Підготуйте банки - простерилизуйте і просушіть їх.

5. У готові стерильні банки розлийте варення з малини і, накривши кришками, простерилизуйте їх протягом 15 хвилин. Засукайте і залиште під ковдрою до повного охолодження.

Варення з малини готове! Будьте здорові!

  • Малина - 1 кілограм
  • Цукор - 400 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
Варення з малини взимку має бути в кожному домі! це - найкраща профілактика застуди та ліки від неї. Відомо, що варення з малини - це свого роду аспірин. Більш того, малинка допоможе і колір обличчя виправити, і кров"поганяти" , і колір волосся яскравіше зробити. До того ж, ложка малини в день допоможе нам бути в тонусі і більше посміхатися.

Варення з малини використовуйте для напоїв, в якості начинки для булочок і пирогів, як самостійне ласощі.

Для варення з малини вибирайте дозрілі, але не перезрілі ягоди. Промийте їх, виберіть"ніжки" , якщо такі залишилися. І беріться за варення.

Рецепт варення з малини:

1. Промиті ягоди залийте водою. Прокип'ятіть ягоди з водою протягом трьох хвилин.

2. Зварену малинову масу пропустіть через сито. Використовуйте дерев'яну ложку.

3. У пюре всипте цукор, перемішайте і відправляйте на середній вогонь. Помішуючи, доведіть до кипіння.

4. Підготуйте банки - простерилизуйте і просушіть їх.

5. У готові стерильні банки розлийте варення з малини і, накривши кришками, простерилизуйте їх протягом 15 хвилин. Засукайте і залиште під ковдрою до повного охолодження.

Варення з малини готове! Будьте здорові!

Схожі рецепти