Рецепт Варення з малини в хлібопічці фото

Варення з малини в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Малина
Літні
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо у вашої хлібопічки, Крім всього іншого, є функція приготування варення, то чому б її не використовувати, згодні? Ось я хочу якраз такий простий варіант без зайвого клопоту запропонувати на замітку.

Опис приготування:

Так як приготувати варення з малини в хлібопічці досить просто, ця ідея напевно сподобається всім зайнятим господаркам (особливо в період активних заготовок на зиму). До речі, використовувати техніку зручно і для тих випадків, коли ви не плануєте робити і закочувати великий обсяг.

  • Малина - 1 кілограм
  • Цукор - 1.2 кілограма
  • Želfiks - 1 штука
1
Сам процес навіть не вимагає особливого опису подробиць, так як все дійсно дуже просто. В чашу хлібопічки всипте ягоди, попередньо уважно перебравши їх.
2
Зверху засипте цукор. Додайте желфікс (уважно читайте інструкцію на упаковці, потрібен 1:1 незважаючи на те, що цукру за нормою трохи більше).
3
Усе, закриваємо кришку, встановлюємо програму"Варення" і забуває про нього до звукового сигналу.
4
Після завершення процесу перевірте консистенцію готового варення. Якщо вас влаштовує, розливайте по стерилізованим баночках і закочуйте. Якщо любите більш густе варення, запустіть програму ще раз.

Схожі рецепти