Рецепт Варення з ківі в мікрохвильовці фото

Варення з ківі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Ківі
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вам рецепт приготування варення з ківі в мікрохвильовці. Цей рецепт дозволить вам заощадити час і сили, а отримаєте ви дивовижно смачне варення.

Опис приготування:

Готуємо варення з ківі в мікрохвильовці в домашніх умовах:

1. Ківі потрібно вимити і ножем очистити від шкірки. Бажано вибирати м'які плоди ківі, так як вони найкращим чином підходять для приготування з них варення - вони найсолодші.

2. Нарізаємо очищені фрукти півкільцями.

3. Лимони також моєму в холодній воді і ріжемо їх півкільцями. Є другий варіант - можна натерти цедру з лимонів і в приготуванні варення використовувати тільки її і лимонний сік без м'якоті, але це перший спосіб представляється мені найкращим з двох.

4. Лимон, ківі, цукор і невелика кількість води заливаємо в миску з термостійкого матеріалу, яку, в свою чергу, ми поміщаємо в мікрохвильовку.

5. Ставимо максимальну потужність на 20 хвилин. Через двадцять хвилин витягуємо миску і або розливаємо варення по банкам, або подаємо до столу і чекаємо, поки воно охолоне.

Смачного!

  • Ківі - 1 кілограм
  • Лимон - 3 штуки
  • Цукор - 1 кілограм
Готуємо варення з ківі в мікрохвильовці в домашніх умовах:

1. Ківі потрібно вимити і ножем очистити від шкірки. Бажано вибирати м'які плоди ківі, так як вони найкращим чином підходять для приготування з них варення - вони найсолодші.

2. Нарізаємо очищені фрукти півкільцями.

3. Лимони також моєму в холодній воді і ріжемо їх півкільцями. Є другий варіант - можна натерти цедру з лимонів і в приготуванні варення використовувати тільки її і лимонний сік без м'якоті, але це перший спосіб представляється мені найкращим з двох.

4. Лимон, ківі, цукор і невелика кількість води заливаємо в миску з термостійкого матеріалу, яку, в свою чергу, ми поміщаємо в мікрохвильовку.

5. Ставимо максимальну потужність на 20 хвилин. Через двадцять хвилин витягуємо миску і або розливаємо варення по банкам, або подаємо до столу і чекаємо, поки воно охолоне.

Смачного!

Схожі рецепти