Варення з китайки

Варення з китайки
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо ви пошуку нескладного і апетитного варіанти, як приготувати варення з китайки, тоді поспішаю запропонувати вам на замітку мій рецепт. Вариться воно досить просто, а результат точно вас порадує.

опис приготування:

китаянка (або райські яблучка) - відмінна основа для варення. Яблучка не розварюються, чудово тримають форму, а ми отримуємо заготовку з акуратними і красивими плодами. Готується варення за технологією п'ятихвилинки, так що доведеться запастися часом. Аромат і смак просто чарівний, дуже раджу спробувати повторити рецепт на своїй кухні.

  • китаянка— 1 кілограм
  • цукор— 1 кілограм
  • вода— 1 Склянка
Варення з китайки - фото крок 1 1. Яблучка вимийте як слід і трохи просушіть. Акуратно подрежьте хвостики, але не видаляйте їх, вони надають заготівлі особливий шарм і дозволяють яблукам зберігати форму.

Варення з китайки - фото крок 2 2. Переберія і при необхідності видаліть погані плоди. озброївшись зубочисткою, зробіть на кожному яблучко по 2-3 проколу. Це необхідно, так як плоди досить щільні.

Варення з китайки - фото крок 3 3. Доведіть до кипіння воду (в каструлі). Викладіть туди яблука, проваріть їх на середньому вогні хвилин 5. Після відразу відкиньте на друшляк і остудіть під холодною водою, щоб зупинити процес варіння.

Варення з китайки - фото крок 4 4. У каструлі зваріть сироп, з'єднавши воду і цукор.

Варення з китайки - фото крок 5 5. У киплячий сироп викладіть яблука, provara 5 хвилин і зніміть з вогню. Залиште до повного охолодження.

Варення з китайки - фото крок 6 6. Повторіть цю операцію ще 2 рази: доведіть до кипіння, варите 5 хвилин і залиште остигати. Важливо не перемішувати варення!
Після третього разу можна розлити його по стерилізованим баночках і закатати. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Варення з золотою китайки

Варення з золотою китайки

& Quot; Золота китайка" — сорт дрібних яблучок, відмінно підходить для варення. густе, ароматне, — це варення прекрасно підійде не тільки для чаювання, але і для випічки, декору солодких страв. опис приготування: Нічого нового і незвичайного в приготуванні варення, звичайно, бути не може. Якщо...

читати далі
Пиріг з сиром з сирного тесту

Пиріг з сиром з сирного тесту

Дуже смачний і ніжний пиріг з сирною начинкою. Пиріг виходить не солодкий, але з гарячим і солодким чаєм йде на ура, та й просто як основне блюдо на друге! опис приготування: Приготувати пиріг з сиром з сирного тесту дуже просто, рецепт з розряду "; палочка-виручалочка" і "; на швидку руку ";....

читати далі
Компот з яблук і груш

Компот з яблук і груш

До вашої уваги — дуже простий рецепт, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати компот з яблук і груш. Цей смачний освіжаючий напій оцінять і дорослі, та діти. опис приготування: Цей компот можна пити і гарячим — замість чаю. але влітку, звичайно, частіше хочеться холодного, так що сміливо д...

читати далі
Печінковий торт з цибулею і морквою

Печінковий торт з цибулею і морквою

Є дві варіації печінкового пирога: з тонкими і товстими млинцями. Для начинки використовують будь-які складові за смаком. Поділюся дуже смачним рецептом приготування печінкового торта! опис приготування: Одні люблять тонкі млинці, інші ж навпаки, готують їх товстими. Перед подачею торт потрібн...

читати далі
Кета в фользі

Кета в фользі

Кета в фользі — смачне блюдо. Дуже легкий рецепт приготування цієї риби, який не займе у вас багато часу. Кета виходить дуже смачною і ароматною, просто пальчики оближеш. опис приготування: Катані, приготована у фользі за цим рецептом, виходить дуже м'якою і ніжною. До вашої уваги — шалено про...

читати далі