Рецепт Варення з золотою китайки фото

Варення з золотою китайки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Літні
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

"Золота китайка" - сорт дрібних яблучок, відмінно підходить для варення. Густе, ароматне, - це варення прекрасно підійде не тільки для чаювання, але і для випічки, декору солодких страв.

Опис приготування:

Нічого нового і незвичайного в приготуванні варення, звичайно, бути не може. Якщо немає яблук цього сорту, нарізайте звичайні яблука дольками і варіть. Буде смачно!

  • Яблука дрібні - 1 кілограм
  • Цукор - 800 грам
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Обкладинка - 1 щіпка
варення з золотою китайки - фото крок 1
1. Яблука помийте і наколи в декількох місцях зубочисткою.
варення з золотою китайки - фото крок 2
2. Покладіть в каструлю, всипте цукор, ванільний цукор і корицю. Залиште на 3-4 годину, щоб яблука пустили сік.
варення з золотою китайки - фото крок 3
3. Додайте воду. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні, знімаючи піну, 45 хвилин.
варення з золотою китайки - фото крок 4
4. Варення охолодіть і розкладіть по банках.
варення з золотою китайки - фото крок 5
5. Приємного чаювання!

Схожі рецепти