Варення з золотою китайки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
"Золота китайка" - сорт дрібних яблучок, відмінно підходить для варення. Густе, ароматне, - це варення прекрасно підійде не тільки для чаювання, але і для випічки, декору солодких страв.
Опис приготування:
Нічого нового і незвичайного в приготуванні варення, звичайно, бути не може. Якщо немає яблук цього сорту, нарізайте звичайні яблука дольками і варіть. Буде смачно!
- Яблука дрібні - 1 кілограм
- Цукор - 800 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Обкладинка - 1 щіпка
1. Яблука помийте і наколи в декількох місцях зубочисткою.
2. Покладіть в каструлю, всипте цукор, ванільний цукор і корицю. Залиште на 3-4 годину, щоб яблука пустили сік.
3. Додайте воду. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні, знімаючи піну, 45 хвилин.
4. Варення охолодіть і розкладіть по банках.
5. Приємного чаювання!