Варення з груш на зиму
(покроковий рецепт з фото)
З груш виходить дуже смачне і ароматне варення приємного золотисто-жовтого кольору, воно немов маленький шматочок сонечка, який буде радувати вас і вашу родину холодними зиязиками вечорами.
Цей рецепт приготування варення з груш на зиму, напевно, найпростіший і найшвидший з усіх, які я знаю, тому я всього його роблю, адже у мене на це не йде багато часу і сил. Таке варення люблять усі без винятку, і дорослі, та діти, за його відмінний смак і яскравий сонячний колір. Навіть невелика баночка цих ласощів, поставлена на стіл до чаю або кави здатна зарядити вас позитивним настроєм на весь день, але ж цього нам так не вистачає в зиязикай час. Ну а оскільки груші досить поширений фрукт і не такий вже й дорогий, то чому б нам не приготувати з нього чудове частування у цій простому рецептом варення з груш на зиму.
- Груша - 1, 2 кілограма
- Лимон - 1 штука
- Цукор - 5 склянок
- Упаковка пектин - 1 штука
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка (можна замінити маргарином )