Рецепт Варення з амурських груш фото

Варення з амурських груш
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Груша
Низькокалорійні , ПП рецепти
Літні
Солодке , Заготовки , Варення
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 5 хв.

Пропоную Вашій увазі варення з груш сорту"Амурська" . Груші цього сорту дуже ніжні, м'які і ароматні. Варення виходить в міру солодке і дуже смачне.

Опис приготування:

Звичайно, таким чином можна зварити варення з будь-яких груш, не обов'язково цього сорту. Але я раджу обов'язково спробувати саме таке варення, адже відрізняється воно і смаком, і ароматом. Приступимо!

  • Груші - 4 кілограма
  • Цукор - 2 кілограма
  • Ванілін - 3 грами
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
варення з амурських груш - фото крок 1
1. Груші помийте, наріжте скибочками.
варення з амурських груш - фото крок 2
2. Складіть в чашу блендера і подрібніть в пюре.
варення з амурських груш - фото крок 3
3. Додайте цукор, ванільний цукор, корицю, лимонну кислоту. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні, помішуючи, 40 хвилин.
варення з амурських груш - фото крок 4
4. Гаряче варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатати. Смачного!

Схожі рецепти