Варення з амурських груш
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вашій увазі варення з груш сорту "амурська" . Груші цього сорту дуже ніжні, м'які і ароматні. Варення виходить в міру солодке і дуже смачне.
Звичайно, таким чином можна зварити варення з будь-яких груш, не обов'язково цього сорту. Але я раджу обов'язково спробувати саме таке варення, адже відрізняється воно і смаком, і ароматом. Приступимо!
- Груші - 4 кілограма
- Цукор - 2 кілограма
- Ванілін - 3 грами
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
1. Груші помийте, наріжте скибочками.
2. Складіть в чашу блендера і подрібніть в пюре.
3. Додайте цукор, ванільний цукор, корицю, лимонну кислоту. Доведіть до кипіння і варіть на невеликому вогні, помішуючи, 40 хвилин.
4. Гаряче варення розкладіть по стерилізованим банкам і закатати. Смачного!