Варення з гарбуза з Дюканов
(покроковий рецепт з фото)
Варення без цукру для тих, хто дотримується низкоуглеводную дієту, наприклад, дієту Дюка. Крім того, таке варення підійде не тільки для чаювання, але і для використання у випічці.
Для більш пікантного смаку додайте при варінні різних спецій і приправ: імбир, ваніль, мускатний горіх, - все буде тут дуже доречно!
- Гарбуз - 500 грам
- Замінник цукру - 75 грам
- Лимон - 2/3 штуки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
1. Гарбуз почистіть і наріжте кубиками.
2. 1/3 лимона натріть на тертці, і 1/3 наріжте скибочками.
3. У каструлю з товстим дном викладіть гарбуз і лимон.
4. Додайте замінник цукру, накрийте кришкою і приберіть в холодильник на 6-8 годин, щоб гарбуз дала сік.
5. Варіть варення на середньому вогні до м'якості гарбуза. Додайте корицю і проваріть ще 5 хвилин.
6. Смачного!