Рецепт Варення з апельсинів в хлібопічці фото

Варення з апельсинів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Апельсин
Для дітей
Заготовки, Варення

Це дуже простий, швидкий і зовсім нехлопотний рецепт варення. В результаті у вас вийде ароматне, яскраво-сонячне і дивовижно смачне апельсинове варення, яке порадує вас зиязиками вечорами.

А ви знаєте, як приготувати варення з апельсинів в хлібопічці? Тоді я вам розповім, адже це зовсім не складно: закинули всі інгредієнти в відерце - і чекаємо закінчення програми. В результаті ми отримаємо ароматне, яскраве і дуже смачне варення. Таке варення ідеально як начинка для пирогів, а ще й для сімейного чаювання в зиязик пору.

  • Апельсин - 3 штуки
  • Цукор - 1, 25 склянки
  • Лимонна кислота - 1/3 чайних ложки
варення з апельсинів в хлібопічці - фото крок 1
Для варення нам необхідно очистити від шкірки апельсини. Потім розділяємо його на часточки і видаляємо кісточки, якщо є.
варення з апельсинів в хлібопічці - фото крок 2
Потім кожну часточку ріжемо на невеликі шматочки, які перекладаємо в чашу хлібопічки.
варення з апельсинів в хлібопічці - фото крок 3
Додаємо цукор.
варення з апельсинів в хлібопічці - фото крок 4
І лимонну кислоту. Розміщуємо контейнер в хлібопічку, вибираємо режим "джем" . Готове апельсинове варення розливаємо в банки або в креманки.

Схожі рецепти