Варення з апельсинів в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий, швидкий і зовсім нехлопотний рецепт варення. В результаті у вас вийде ароматне, яскраво-сонячне і дивовижно смачне апельсинове варення, яке порадує вас зиязиками вечорами.
А ви знаєте, як приготувати варення з апельсинів в хлібопічці? Тоді я вам розповім, адже це зовсім не складно: закинули всі інгредієнти в відерце - і чекаємо закінчення програми. В результаті ми отримаємо ароматне, яскраве і дуже смачне варення. Таке варення ідеально як начинка для пирогів, а ще й для сімейного чаювання в зиязик пору.
- Апельсин - 3 штуки
- Цукор - 1, 25 склянки
- Лимонна кислота - 1/3 чайних ложки
Для варення нам необхідно очистити від шкірки апельсини. Потім розділяємо його на часточки і видаляємо кісточки, якщо є.
Потім кожну часточку ріжемо на невеликі шматочки, які перекладаємо в чашу хлібопічки.
Додаємо цукор.
І лимонну кислоту. Розміщуємо контейнер в хлібопічку, вибираємо режим "джем" . Готове апельсинове варення розливаємо в банки або в креманки.