Варення з імбиру і апельсинів
(покроковий рецепт з фото)
Яскравий апельсиновий смак з тонкими нотками імбиру та з лимонною кислинкою - просто неземну насолоду. Це варення дивно смачне і дешеве кожної господині. Давайте приготуємо разом!
Варення з імбиру і апельсинів - популярне французьке ласощі. У великих супермаркетах продається таке варення в маленьких баночках, і коштує воно досить дорого. Пропоную вам приготувати таке варення самостійно.
Просто ідеальний рецепт цього варення я знайшла у Олександра Селезньова, саме він, так би язикати, спокусив мене на приготування цієї вкусняшки. Варення з імбиру і апельсинів - це не сезонне ласощі, його можна приготувати як влітку, так і взимку або навесні. Готувати його раджу невеликими баночками і не закочувати металевими кришками, воно прекрасно зберігається 2 тижні в холодильнику.
Рецепт, як приготувати варення з імбиру і апельсинів, досить простий, але дуже важливо знати деякі секрети приготування, щоб варення не гірчило, а мало приємний смак.
- Апельсин - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Яблуко - 1 штука
- Імбир - 15 грам
- Цукор - 2/3 склянки
- Вода - 1/2 склянки
- Гвоздика мелена - 1/4 чайних ложки