Рецепт Вареники фото

Вареники
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Який росіянин людина не любить вареники? ! Їх обожнюють все: і дорослі, та діти. Їх готують з найрізноманітнішими начинками. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати вареники з картоплею.

Опис приготування:

Вареники стали улюбленим блюдом багатьох, створюються мережі кафе з приготування такого нехитрого страви, а різноманітність начинок сьогодні воістину вражає.

Класикою є вареники з картоплею, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати вареники просто і без клопоту.

Подавайте їх зі смаженою цибулею та / або сметаною.

Смачного!

  • Картопля - 500 грам
  • Борошно - 270 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Цибуля - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
1
Картопля очистіть і відваріть до готовності.
2
У мисці змішайте борошно, молоко, яйця і 2 ст.Л. Рослинної олії. Замішайте однорідне тісто і залиште його накритим на 30 хвилин.
3
У невеликій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до м'якого стану.
4
Картопля розімніть, додайте обсмажену цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком.
5
Тісто розкачати в тонкий пласт, видавіть круглим склянкою кружальця. В отримані кружечки викладіть по 1 ç.l. Начинки, складіть навпіл. Кінець кліпу.
6
Отримані вареники відваріть в киплячій воді (по 3 хвилини) після спливання.

Схожі рецепти