Вареники
(покроковий рецепт з фото)
Який росіянин людина не любить вареники? ! Їх обожнюють все: і дорослі, та діти. Їх готують з найрізноманітнішими начинками. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати вареники з картоплею.
Вареники стали улюбленим блюдом багатьох, створюються мережі кафе з приготування такого нехитрого страви, а різноманітність начинок сьогодні воістину вражає.
Класикою є вареники з картоплею, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати вареники просто і без клопоту.
Подавайте їх зі смаженою цибулею та / або сметаною.
Смачного!
- Картопля - 500 грам
- Борошно - 270 грам
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Цибуля - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1
Картопля очистіть і відваріть до готовності.
2
У мисці змішайте борошно, молоко, яйця і 2 ст.Л. Рослинної олії. Замішайте однорідне тісто і залиште його накритим на 30 хвилин.
3
У невеликій сковороді обсмажте дрібно нарізану цибулю до м'якого стану.
4
Картопля розімніть, додайте обсмажену цибулю. Посоліть і поперчіть за смаком.
5
Тісто розкачати в тонкий пласт, видавіть круглим склянкою кружальця. В отримані кружечки викладіть по 1 ç.l. Начинки, складіть навпіл. Кінець кліпу.
6
Отримані вареники відваріть в киплячій воді (по 3 хвилини) після спливання.