Вареники з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто знає, що існує класичний рецепт вареників з рисом, та ще й солодкі, з абрикосами! Довго не наважувалася приготувати, але в результаті не пошкодувала - смачно і в холодному, і в гарячому вигляді!
Ділюся з вами прекрасним рецептом приготування вареників з рисом. Блюдо виходить дуже смачне і ситне. При чому, що здорово, - такі вареники можна і в холодному вигляді наминати! А якщо вже відварені вареники ще й підсмажити трохи на сухій сковороді - взагалі начебто пиріжки виходять! словом, рекомендую вам дізнатися, як зробити вареники з рисом!
- Мал - 100 грам
- Абрикоси сушені - 15 штук
- Борошно - 2-3 склянок
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
1. Замішуємо тісто - просеем борошно і вливаємо воду поступово. Тому і не вказую, скільки води треба, - скільки тісто візьме.
2. Kuragu з zamachivaem 10 хвилин в окропі, а рис відварити звичайним способом. Курагу подрібнити в блендері.
3. Змішаємо курагу, рис і цукор. Можна трохи ще меду добавіть.Лепім вареники і відварюємо в окропі 3-4 хвилини після спливання.
4. Смачного!