Вареники з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную вареники з куркою в домашніх умовах. Блюдо досить просте, впораються навіть новачки! зазвичай, правда, з тестом лінь возитися, але тут вкрай воно вдале, не липне!
Такий простий рецепт вареників з куркою прийшов до нас з України, і, чесно кажучи, ніжніше вареників я не пробувала. При чому саме за рахунок того, що тісто вже дуже ніжне в результаті виходить. Смак неймовірний! Так що я ось вам розповім, як зробити вареники з куркою, а ви як-небудь спробуйте!
- Борошно - 3 склянки
- Кефір 3% - 1 Склянка
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Крем - 200 грам
- Цибуля - 200 грам
- Курячі стегна - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Насамперед замішані тісто з борошна, яйця, кефіру і 3 ст.Л. Масла. Може знадобитися трохи більше борошна. Вимішуємо тісто руками - воно не повинно липнути, - і відправимо в холодильник.
2. Курку відварюємо до готовності в підсоленій воді. Цибуля подрібнюємо і обсмажити на масле.Остудім і подрібнити в блендері курку, а потім змішаємо отриманий фарш з цибулею.
3. Тепер тісто розгортаємо, по центру розміщуємо начинку і защипувати краю. Кип'ятимо воду і відварити їх ще 2-3 хвилини після спливання.
4. Подаємо зі сметаною. Смачного!