Рецепт Вареники з куркою і капустою фото

Вареники з куркою і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Птах , Капуста , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Вареники
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування вареників з капустою і куркою. Тісто для вареників готується заварне.

Опис приготування:

Для таких вареників начинку можна готувати по-різному. В даному рецепті ми використовуємо китайську капусту і курку. Незвичайне поєднання з заварним тестом.

  • Борошно - 2, 5 склянки (тісто)
  • Вода - 300 мілілітрів (тісто)
  • Сіль - 2/3 чайних ложки (тісто)
  • Яйця - 2 штуки (тісто)
  • Цукор - 2 чайних ложки (тісто)
  • Куряча грудка - 300 грам (начинка)
  • Китайська капуста - 0, 5 штуки (начинка)
  • Сіль - 1 Чайна ложка (начинка)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (начинка)
  • Суміш перцю - 1/4 чайних ложки (начинка)
  • Рослинна олія - За смаком (начинка)
вареники з куркою і капустою - фото крок 1
1. Приготуємо тісто. Доводимо до кипіння половину норми води, даємо трохи охолонути. Виливаємо воду в просіяне борошно. Все швидко перемішуємо. З залишилася теплою водою розмішуємо яйця, цукор і сіль. Додамо в тісто. Вимішуємо (тісто має стати схожим на пластилін). Тісто збираємо в кого, залишаємо в мисці. Накриємо рушником і хвилин на тридцять залишимо.
вареники з куркою і капустою - фото крок 2
2. Приготовим начинку. Тонко нарізаємо капусту, кладемо в миску, трохи посолити і пожмакаем руками. Очистимо цибулю і дрібно його наріжемо. На рослинному маслі в сковороді обсмажити цибулю. Додаємо китайську капусту і до напівготовності все разом обсмажуємо.
вареники з куркою і капустою - фото крок 3
3. Шматочками нарізаємо м'ясо (7h7 мм). На іншій сковороді розігріємо масло і обсмажити м'ясо (приблизно 3-4 хвилини). Капусту додамо до м'яса і до готовності готуємо (під закритою кришкою). Поперчити. Начинці даємо охолонути.
вареники з куркою і капустою - фото крок 4
4. Половину тіста відокремлюємо. Решту тіста тримаємо під рушником. Розкачуємо тісто завтовшки приблизно 2-3 мм. За допомогою склянки виріжемо кружечки.
вареники з куркою і капустою - фото крок 5
5. Поставимо кип'ятити воду. Додамо сіль, коли почне закипати вода. Красиві вареники. В середину кожного коржика кладемо начинку, з'єднуємо краю кіскою. Вареники опускаємо в киплячу воду і варимо, поки вони не почнуть спливати.
вареники з куркою і капустою - фото крок 6
6. Викладаємо на блюдо. Подавати краще гарячими і зі сметаною.

Схожі рецепти