Вареники з капустою і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Хтось любить їсти вареники з картоплею, а хтось з капустою, ну а щоб догодити всім без винятку можна приготувати їх і з тим, і з тим, а далі нехай кожен сам вибирає собі начинку за смаком.
Якщо ви хочете приготувати для своїх рідних щось дійсно смачне, то тут потрібно пускати в хід традиційні слов'янські рецепти, ну а я допоможу вам з цим і розповім, як зробити вареники з капустою і картоплею. Відмінне блюдо, яке найчастіше приписують української традиційної кухні, але насправді воно широко поширене в усіх країнах СНД, тому для будь-якого з нас воно рідне і в його смаку відчувається справжній домашній затишок і тепло. І хоча приготування вареників з капустою і картоплею в домашніх умовах це завдання не з легких, але все ж воно того варте, адже зліплені своїми руками вареники навіть і порівнювати не варто з магазинної розмазень, так що запасаємося терпінням і приступаємо до справи.
- Капуста квашена - 300-400 грам
- Картопля - 4 штуки
- Цибуля ріпчаста - 400 грам
- Борошно - 500 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком