Вареники з бананом
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, кому набридли традиційні вареники, пропоную спробувати вареники з бананом. Для приготування потрібні прості інгредієнти, але страва виходить цікавим на смак. Після варіння банани перетворюються в ароматне желе і добре поєднуються з тонким пшеничним тестом. Рецепт підходить для пісного харчування.
Нижче я розповім детально, як приготувати вареники з бананом. Для цього рецепта краще брати стиглі банани. За бажанням в начинку можна додати корицю.
- Банан - 3 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 250 грам
- Гаряча вода - 160 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
В окремій мисці змішайте гарячу воду, олія, щіпку солі і борошно. Замісити еластичне тісто. Залиште його на 20 хвилин при кімнатній температурі.
Банани наріжте тонкими кружечками і посипте цукром.
Тонко розкачайте тісто. За допомогою склянки з тіста виріжте гуртки.
Викладіть начинку з бананів в центр гуртків.
Накрийте зверху ще одним кружком, щільно скріпіть краю виделкою.
Варіть вареники в киплячій воді поки не спливуть. Приблизно це займе 5-7 хвилин.
Вареники з бананом готові, смачного!