Вафлі для раритетної вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
Улюблена багатьма ласощі, знайоме ще з дитинства. Якщо вам пощастило зберегти цю чудову техніку, тоді рекомендую вам простий рецепт, як приготувати вафлі для радянської вафельниці.
Цей дивовижний рецепт перевірений роками. Мінімум необхідних інгредієнтів, незвичайно повітряне тісто і відмінний результат. При бажанні ви можете зробити традиційний крем із згущеного молока або будь-який інший за смаком, щоб наповнити трубочки перед подачею. Тут ви дізнаєтеся секрет, як приготувати вафлі для радянської вафельниці
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 5 штук
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Рослинна олія - 1 Чайна ложка
1. Ось весь набір інгредієнтів, які будуть потрібні, щоб повторити цей простий рецепт вафель. Невеликий і цілком доступний.
2. Насамперед потрібно розтопити вершкове масло в мікрохвильовці, на плиті або на водяній бані, як вам зручніше.
3. Масло остудіть і по одному додавайте до нього яйця, акуратно перемішуючи.
4. Всипте цукор, щіпку солі і ванілін для аромату.
5. Невеликими порціями додавайте просіяне борошно, постійно перемішуючи. Тісто не повинно бути занадто крутим, щоб вафлі були ніжними і хрусткими.
6. Вафельницю включите і залиште розігріватися. Я рекомендую за допомогою пензлика трохи змастити її маслом. Тільки коли вона добре розігріється, викладайте ложкою тісто. Акуратно закрийте і випікайте до рум'яності.
7. Обережно зніміть вафлю і відразу ж поверніть її в трубочку, якщо ви плануєте наповнити їх кремом. Приємного чаювання!