Вафлі для вафельниці
(покроковий рецепт з фото)
На сніданок або як десерт до чаю хочу запропонувати вам повторити цей класний варіант, як приготувати вафлі для вафельниці. Досить просте і швидке тісто, а результат - фантастичний.
В даному випадку вафлі будуть на кефірі. На мій погляд, це ідеальний варіант, але при бажанні ви можете використовувати і молоко, наприклад, або ряжанку. Багато цукру краще не додавати, а підсолодити вафлі перед подачею сиропом або варенням за смаком.
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 2 склянки
- Вершкове масло - 50 грам(+ для змазування вафельниці)
1. У глибокій мисці з'єднайте просіяне борошно, цукор, розпушувач і сіль. Перемішайте все до однорідності.
2. Окремо збийте яйця з кефіром і розтопленим маслом.
3. Влийте до сухих інгредієнтів.
4. Ретельно перемішайте до однорідності.
5. Розігрійте як слід вафельницу, змастіть трохи маслом. Викладайте тісто невеликими порціями і смажте вафлі до рум'яності.
6. Подавайте до столу теплими.
Смачного!
Смачного!