Рецепт Тушкована свиняча корейка фото

Тушкована свиняча корейка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина , Свиняча корейка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ароматне гаряче для святкової вечері або просто великої компанії, соковите м'ясо свинини, овочі і смачна підлива нікого не залишать байдужими. Дивіться і записуйте рецепт приготування.

Опис приготування:

Для приготування тушкованою свинячої корейки нам знадобиться Жирненький свинина, овочі, бажано казанок (в казанку найкраще гасити), а також спеції до м'яса. За таким же рецептом ви можете сміливо гасити і яловичину, і індичку.

  • Свиняча корейка - 1, 2 кілограма
  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Морквина - 330 грам
  • Цибуля ріпчаста - 650 грам
  • Перець болгарський - 160 грам
  • Перець гострий - 1 штука
  • Вода - 2 L
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Хрін - 1 Чайна ложка
  • Спеції, зелень - За смаком
тушкована свиняча корейка - фото крок 1
Корейку поріжте на порційні шматки, сало не зрізайте. Обсмажте на сковороді, масло можете навіть не додавати.
тушкована свиняча корейка - фото крок 2
Посоліть і поперчіть м'ясо, обсмажуйте з двох сторін до золотистого кольору.
тушкована свиняча корейка - фото крок 3
Корейку обсмажену відкладіть.
Поріжте цибулю кільцями або півкільцями. Обсмажте на тій же сковороді до золотистого кольору.
тушкована свиняча корейка - фото крок 4
Перекладіть корейку з цибулею в казан або в каструлю, додайте воду, тушкуйте хвилин 40.
тушкована свиняча корейка - фото крок 5
Морквину поріжте тим часом кільцями.
тушкована свиняча корейка - фото крок 6
Картоплю порізати теж.
тушкована свиняча корейка - фото крок 7
Додайте овочі в казанок, киньте лавровий лист.
Гасіть ще хвилин 10.
тушкована свиняча корейка - фото крок 8
Поріжте перець кубиками.
тушкована свиняча корейка - фото крок 9
Дрібно поріжте гострий перець.
тушкована свиняча корейка - фото крок 10
Додайте їх в блюдо, тушкуйте ще хвилин 15, додайте також хрін і спеції за смаком.
тушкована свиняча корейка - фото крок 11
Перевірте, чи готові овочі і м'яке м'ясо. Додайте подрібнену зелень в казан - і можете вимкнути вогонь. Під закритою кришкою нехай потомиться ще хвилин 10.
тушкована свиняча корейка - фото крок 12
Готову тушковану свинячу корейку подавайте з чорним хлібом і салатом з овочів. Смачного!

Схожі рецепти