Тушкована індичка з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Вечеря на швидку руку? легко! Скористайтеся даними рецептом, щоб приготувати смачну індичку з овочами. Як гарнір підійде рис, макарони або картопляне пюре. Дуже смачно!
Приготуємо тушковану індичку з цибулею в домашніх умовах. Це чудове і просте блюдо можна готувати з курячого філе, але все ж з індичкою виходить смачніше. Якщо зважитеся додати журавлину, отримаєте легку кислинку, яка додасть страві якусь пікантність. На гарнір рекомендую відварити макарони. Хай щастить!
- Філе індички - 700 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Журавлина - 1/4 склянки (по бажанню)
Філе індички промиваємо, обсушуємо. Потім нарізаємо середніми кубиками.
Морква очищаємо і трьом на крупній тертці.
Ріпчасту цибулю порізати півкільцями.
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Обсмажте на ньому м'ясо 7-8 хвилин, потім додайте овочі, готуйте ще 10 хвилин. Посоліть і поперчіть за смаком, тушкуйте до готовності. Для 5 хвилин до кінця (по бажанню) додайте промиту журавлину.
Смачного!