Трюфелі з гарбуза і вершкового сиру
(покроковий рецепт з фото)
Замість шоколадних цукерок або карамельних, які дуже смачні, але про корисність яких годі й казати, пропоную відмінний рецепт, як приготувати трюфелі з гарбуза і вершкового сиру.
Цей десерт навіть не вимагає випічки, тому можна зробити його в будь-який час року. Замість крекерів можете використовувати пісочне печиво або залишки коржа від випічки тортів (бісквіт або "наполеон "). Обваляти такі трюфелі можна в суміші коричневого цукру і спецій, в какао або кокосовій стружці.
- Крекери - 300 грам
- Вершковий сир - 230 грам
- Гарбузове пюре - 0, 5 склянки
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1. Подрібніть крекери в дрібну крихту з допомогою блендера або вручну за допомогою качалки.
2. Додайте до крихті вершковий сир і гарбузове пюре, мускатний горіх і цукрову пудру. Гарненько змішайте все.
3. Надішліть суміш в холодильник на півгодини.
4. Дістаньте тісто з холодильника і сформуйте невеликі кульки.
5. Змішайте коричневий цукор і корицю. Кожен трюфель обваляйте в суміші цукру і спецій.
6. Зберігайте трюфелі в холодильнику. Смачного!