Троянди з яблук до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Троянди з яблук - ідеальний десерт, який сподобається всім, хто любить випічку з яблуками. Троянди просто і швидко готуються з листкового тіста, виглядають дуже святково, а на смак просто карколомні.
Коли я вперше побачила такі трояндочки, я була впевнена, що у мене не вийде приготувати їх самостійно. Але коли я знайшла покроковий фоторецепт, як приготувати троянди з яблук до чаю, то вирішила спробувати. В принципі, у мене все вийшло, смак був неймовірним, але в тому рецепті була одна неточність: не сказано було, Запікати потрібно в формі для кексів, щоб трояндочки вийшли рівними. А сама я не здогадалася так зробити. В результаті мої трояндочки попливли. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, трояндочок з яблук до чаю, щоб вони вийшли не тільки смачними, але і красивими!
- Листкове дріжджове тісто - 400 грам
- Яблука - 2 штуки
- Slivovиy сироп - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Листкове дріжджове тісто необхідно розморозити, щоб його легко було розгортати.
Яблука розрізати навпіл, видаліть насінну коробочку. Поріжте яблука тонкими слайсами. Складіть слайси в тарілку і відправте в мікрохвильовку на 2-3 хвилини, залежно від потужності вашої мікрохвильовки (потужність моєї 1650 Вт, мені знадобилося 2 хвилини на максимальній потужності). Яблучні слайси повинні стати м'якими.
Тісто розкачати як можна тонше.
Поріжте його на смужки шириною 3 см. Кожну смужку змастіть сливовим сиропом, який додасть трояндочки легкої кислинки.
На смужку тесту складіть яблучні слайси внахлест, як показано на фото.
Закріпіть тестом.
Тепер загорніть тісто в рулетик, щоб вийшла трояндочка.
Трояндочки вкладіть у форму для кексів, змащену олією.
Запікайте в духовці при 200 градусах 25-30 хвилин.
Готові трояндочки вийміть з форми, присипте цукровою пудрою. Приємного чаювання!