Троянди з яблук
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви приготуєте цю випічку, троянди з яблук стануть вашим улюбленим ласощами! неймовірно красиві, ароматні і дуже смачні булочки прикрасять будь-який стіл, буденний або святковий. Рекомендую!
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати троянди з яблук. Це дуже красиві булочки, які виходять ароматними, соковитими і ніжними. Листкове тісто ідеально підходить для такої випічки; ви можете взяти як покупне, як і домашнє тісто. Крім того, рекомендую брати саме червоні яблука, так як шкірка після випікання дійсно нагадує рожеві пелюстки троянд. За бажанням можете посипати яблука корицею або ваніллю. Здивуйте своїх рідних такою гарною випічкою!
- Листкове тісто - 250 грам
- Яблука червоні - 2 штуки
- Джем - 4-5 Ст. Ложок
- Вода - 200 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 2-3 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. Приготуйте цукровий сироп: цукор змішайте з водою і доведіть до кипіння. Опустіть в сироп яблука, очищені від серцевини і нарізані тонкими часточками.
2. Довго варити яблука в сиропі не потрібно, досить, щоб вони злегка розм'якли. Потім перекладіть яблука на сито і дайте стекти сиропу.
3. Листкове тісто тонко розкачати і наріжте на смужки шириною 5-6 см. Змастіть смужку тонким шаром джему. На край смужки викладіть яблука так, щоб вони злегка знаходили один на одного, після чого загніть другий край смужки і закрутіть равликом.
4. Затиснутий кінець тесту. Помістіть троянди в форми для кексів, змащені олією. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 30 хвилин.
5. Готові булочки посипте цукровою пудрою. Смачного!