Рецепт Тріска в фользі в духовці фото

Тріска в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Вітання! Якщо Сьогодні п'ятниця, а ти не знаєш, що приготувати на вечерю, цей рецепт обов'язково тобі знадобиться! Сьогодні я розповім, як приготувати тріску в фользі в духовці. Приступаємо?

Опис приготування:

Відмінний варіант вечері. Як гарнір до рибку можна приготувати овочевий салат (або відварити рис). Рибка виходить дуже ніжною, з хрусткою скоринкою. Аромати перчика надають рибі дивовижний смак. За бажанням всередину можна покласти трохи розмарину. Так блюдо придбає пікантну нотку.

  • Лихоманка - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Зелень петрушки - 0, 5 пучка
  • Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки
  • Вино - 0, 5 склянки (біле сухе)
  • Сік лимона - 1-2 чайних ложок
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
тріска в фользі в духовці - фото крок 1
Готуємо основні інгредієнти.
тріска в фользі в духовці - фото крок 2
Часник очищаємо, подрібнюємо або товчемо ножем.
тріска в фользі в духовці - фото крок 3
Тріску гарненько промиваємо з усіх боків під водою, потім робимо на її поверхні надрізи. Туди відправляємо товчений часник, сіль і перець. Всередині і зовні також гарненько натираємо сіллю і перцем. Надрізи поливаємо соком лимона.
тріска в фользі в духовці - фото крок 4
Промиваємо зелень, укладаємо її на рибку. На деко укладаємо фольгу, в яку ховаємо рибку, а сам лист змащуємо маслом. Злегка поливаємо маслом рибку. Духовку розігріваємо до 180 градусів протягом 30 хвилин.
тріска в фользі в духовці - фото крок 5
Тріска в фользі в духовці готова. Смачного!

Схожі рецепти