Тріска в фользі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Вітання! Якщо Сьогодні п'ятниця, а ти не знаєш, що приготувати на вечерю, цей рецепт обов'язково тобі знадобиться! Сьогодні я розповім, як приготувати тріску в фользі в духовці. Приступаємо?
Відмінний варіант вечері. Як гарнір до рибку можна приготувати овочевий салат (або відварити рис). Рибка виходить дуже ніжною, з хрусткою скоринкою. Аромати перчика надають рибі дивовижний смак. За бажанням всередину можна покласти трохи розмарину. Так блюдо придбає пікантну нотку.
- Лихоманка - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень петрушки - 0, 5 пучка
- Масло рослинне - 0, 5 Ст. Ложки
- Вино - 0, 5 склянки (біле сухе)
- Сік лимона - 1-2 чайних ложок
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 25 чайних ложки
Готуємо основні інгредієнти.
Часник очищаємо, подрібнюємо або товчемо ножем.
Тріску гарненько промиваємо з усіх боків під водою, потім робимо на її поверхні надрізи. Туди відправляємо товчений часник, сіль і перець. Всередині і зовні також гарненько натираємо сіллю і перцем. Надрізи поливаємо соком лимона.
Промиваємо зелень, укладаємо її на рибку. На деко укладаємо фольгу, в яку ховаємо рибку, а сам лист змащуємо маслом. Злегка поливаємо маслом рибку. Духовку розігріваємо до 180 градусів протягом 30 хвилин.
Тріска в фользі в духовці готова. Смачного!