Тріска в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, ніж урізноманітнити "рибний четвер"? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати тріску в фользі без праці і клопоту. Риба виходить соковитою і ніжною. Вона обов'язково вам сподобається.
Така риба виходить соковитою і ароматною, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати тріску в фользі без особливих витрат для гаманця.
Якщо у вас немає гриля, приготуйте таку рибу в духовці, розігрів її до 220 градусів і запікаючи 25 хвилин.
До такої рибі відмінно підійде гарнір з відвареної картоплі і салату з свіжих овочів.
Смачного!
- Гарячкові файл - 500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1/4 склянки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
- Мелена паприка - 1/4 чайних ложки
- Цибуля - 1 штука
1
Фольгу наріжте на квадрати за розміром трохи більше порційних шматків риби. Покладіть по 1 шматку риби в кожен квадрат.
2
У сковороді розігрійте масло на середньому вогні додайте сіль, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець, Тушіте 5-7 хвилин. Полийте отриманою сумішшю кожен шматочок риби.
3
Рибу посипте паприкою і нарізаними тонкими кільцями цибулі.
4
Запечатайте фольгою кожен шматочок риби.
5
Рибу смажте на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування дайте їй "відпочити" 10 хвилин.