Рецепт Тріска в фользі фото

Тріска в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Лимон
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви у фользі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Не знаю, ніж урізноманітнити"рибний четвер" ? У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати тріску в фользі без праці і клопоту. Риба виходить соковитою і ніжною. Вона обов'язково вам сподобається.

Опис приготування:

Така риба виходить соковитою і ароматною, а мій покроковий рецепт покаже вам, як приготувати тріску в фользі без особливих витрат для гаманця.

Якщо у вас немає гриля, приготуйте таку рибу в духовці, розігрів її до 220 градусів і запікаючи 25 хвилин.

До такої рибі відмінно підійде гарнір з відвареної картоплі і салату з свіжих овочів.

Смачного!

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1/4 склянки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1/4 чайних ложки
  • Мелена паприка - 1/4 чайних ложки
  • Цибуля - 1 штука
1
Фольгу наріжте на квадрати за розміром трохи більше порційних шматків риби. Покладіть по 1 шматку риби в кожен квадрат.
2
У сковороді розігрійте масло на середньому вогні додайте сіль, дрібно нарізану петрушку, сіль і перець, Тушіте 5-7 хвилин. Полийте отриманою сумішшю кожен шматочок риби.
3
Рибу посипте паприкою і нарізаними тонкими кільцями цибулі.
4
Запечатайте фольгою кожен шматочок риби.
5
Рибу смажте на грилі по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування дайте їй"відпочити" 10 хвилин.

Схожі рецепти