Рецепт Тріска під соусом фото

Тріска під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Корисний обід , День народження , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Це - рецепт тріски під соусом, проте за цим рецептом ви можете приготувати філе будь-якої білої риби. Блюдо виходить дуже ніжним соковитим. Ніколи б не подумала, що це може бути так смачно!

Опис приготування:

Приготувати тріску під соусом дуже легко - подивіться на рецепт і переконайтеся самі. Скажу відразу, якщо будете використовувати згущене молоко, як написано в рецепті, риба вийде дуже незвичайна - на любителя. Якщо до таких різких кулінарним експериментам ви не готові, то просто використовуйте звичайне молоко - я пробувала, виходить теж смачно. Рецепт тріски під соусом залишається той же, якщо використовуєте звичайне молоко.

Хай щастить!

  • Лихоманка - 450 грам (або окунь, тілапія, пікша, морський окунь)
  • Цибулина - 1 штука (нарізати півкільцями )
  • Часник - 2 зубчики (подрібнити)
  • Петрушка - 3-5 частин (подрібнити)
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Чорний перець - 3-5 штук (горошок)
  • Біле сухе вино - 4 Ст. Ложки(+ 1-2 столові ложки для соусу)
  • Сіль перець - За смаком
  • Приправа для морепродуктів - За смаком
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Свіжий кріп - 1 Ст. Ложка (подрібнити)
тріска під соусом - фото крок 1
Приправити рибу сіллю, перцем і сумішшю для морепродуктів. Цибулю нарізати півкільцями і пасерувати на топленому маслі до золотистого кольору. Додати подрібнений зубчик часнику, свіжого листя петрушки, біле вино, сухий лавровий лист і перець горошком.
тріска під соусом - фото крок 2
Викладаємо поверх рибу і вливаємо згущене молоко. Посипати приправою і додаємо трохи солі і перцю за смаком. Доводимо до кипіння. Смажимо на слабкому вогні, поки риба не буде готова (приблизно 10-15 хвилин).

Схожі рецепти