Традиційні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Приготування млинчиків - мабуть, один з моїх улюблених процесів. Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати традиційні млинці. Вони вийдуть неймовірно ароматними, тонкими і ніжними.
Тепер і ви знаєте, як приготувати млинці за традиційним рецептом. Млинці дійсно виходять дуже тонкими, ароматними. Подавати до столу їх потрібно гарячими, можна зі сметаною або згущеним молоком. Відмінно підійдуть до чаю і полюбляться вашим діткам.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 3/4 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Молоко - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1
Приготування традиційних млинців починаємо з того, що просіюємо борошно в окрему ємність. Змішуємо з борошном яйця, цукор, збиваємо все до однорідності.
2
Слідом вливаємо молоко маленькими порціями, поступово помішуючи. Далі додаємо столову ложку рослинної олії, щоб млинці не підгорає в процесі смаження.
3
Ретельно все перемішуємо, щоб тісто стало однорідним. Накриваємо готове тісто рушником і даємо постояти протягом 30-40 хвилин.
4
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і починаємо обсмажувати млинці з обох сторін по кілька хвилин. Коли млинці придбають золотисту скориночку, це означатиме, що вони готові. Смачного!