Рецепт Тортілья з помідорами фото

Тортілья з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Помідор
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Тортілья
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 хв.

Тортілья - коржик з пшеничного або кукурудзяного начинки, яку подають з різними наповнювачами. Це традиційне блюдо в Мексиці. Сьогодні пропоную спробувати тортилью з помідорами.

Опис приготування:

Нижче я розповім докладніше, як приготувати тортилью з помідорами. В якості соусу можна використовувати песто або сальсу. Якщо хочете зробити страву більш ситним і білковим, додайте консервовану квасолю. Тортілья виходить соковитою, ароматної і неймовірно смачною!

  • Тортілья - 2 штуки
  • Помідори - 1-2 штук
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатний соус - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - За смаком
  • Шпинат - 1/4 пучка
тортілья з помідорами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
тортілья з помідорами - фото крок 2
Змастіть одну половину коржі томатним соусом, а другу майонезом.
тортілья з помідорами - фото крок 3
Зверху викладіть кружечки помідорів і скибочки болгарського перцю. Посоліть овочі за смаком.
тортілья з помідорами - фото крок 4
Потім посипте тертим сиром і порубаним шпинатом.
тортілья з помідорами - фото крок 5
Поверніть тортилью навпіл. Обсмажте з двох сторін на сковороді або грилі, поки сир не розплавиться.
тортілья з помідорами - фото крок 6
Тортілья з помідорами готова, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти