Тортілья картопляна з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Тортілья - це мексиканське блюдо у вигляді тонкої коржі з пшеничного або кукурудзяного борошна. Але я хочу поділитися рецептом, як приготувати тортилью картопляну з грибами. Ось такий незвичайний варіант!
Мені це блюдо дуже подобається, так як воно може виступати і як гарнір, і в якості закуски. Воно ситне, смачне і дуже просте в приготуванні. Додайте до нього свіжі овочі і гострий соус, вийде справжня мексиканська їжа!
- Картопля - 4-5 штук
- Гриби - 300 грам
- Яйця - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло оливкове - 150 мілілітрів
1. Картопля очистіть і наріжте тонкими невеликими скибочками.
2. Гриби помийте, очистіть від шкірки їх капелюшки і наріжте тонкими пластинами.
3. Подрібніть часник і наріжте кубиками цибулю.
4. Налийте на сковороду оливкова олія, Відведіть туди картоплю і цибулю. Обсмажуйте, постійно помішуючи, поки картопля не стане м'яким.
5. Гриби обсмажити до готовності на великому вогні, в кінці додайте дрібку солі і часник.
6. Готову картоплю перекладіть в іншу ємність. Збийте яйце, приправити сіллю, а потім перекладіть в них картопля і перемішайте.
7. На розігріту сковороду налийте оливкового масла. Викладіть картопляну суміш, потім -
Смажені гриби і накрийте другою частиною картопляної маси. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
Смажені гриби і накрийте другою частиною картопляної маси. Смажте на середньому вогні до рум'яної скоринки.
8. За допомогою плоскої тарілки переверніть тортилью на іншу сторону. Таким чином зробіть кілька разів до готовності. Смачного!